De Essense Bridgeclub heet U van harte welkom op haar website.

Wie zijn we, wat doen we en wat kunnen we voor U doen? Klik hier

Login

Log hier in. Nog geen login? Klik dan op sign up

Hallo Bridgers

Eerst en vooral een gezond nieuwjaar toegewenst, dit is immers de schat die gekoesterd moet worden en de basis vormt om wensen en voornemens hard te kunnen maken.

2020, een jaar dat klinkt als een gelijkspel . Ge maakt het maximaal één maal mee in uw leven, tenzij ge 101 jaar wordt en in een gelijkspel jaar geboren zijt. Met zoiets zijn ze begonnen in het jaar 1010 als de eerste eeuw buiten beschouwing wordt gelaten; toen was het om de elf jaar vandat. Bovenop dit gelijkspeljaar krijg je nog een schrikkeldag als bonus. Dit was geleden van 1616, het jaar dat Copernicus de wereld vertelde dat de aarde rond is en zich om de zon beweegt.

Hopelijk heeft de Brexit geen invloed op wellicht bestaande Bridge-licenties; voor een stuk afgekeken van onze wiesen/rikken. De Britten zijn er immers ooit in geslaagd de Belgische frieten, verdekke, French fries te benoemen, onmogelijk om dit bij de wereldburgers in het collectief geheugen recht te zetten.

We hopen dat jullie de datums van de geplande EBC activiteiten, zoals op de algemene ledenvergadering kenbaar zijn gemaakt door jullie in de nieuwe kalenders genoteerd zullen worden en rekenen op jullie deelname. Immers, de leden van een vereniging maken, geven een gezicht aan de moraliteit van een vereniging, niet het dagelijks bestuur .

Ook dit jaar gaan we de cursisten opvangen tijdens de zittingen en hen mee laten proeven van de bridge-adrenaline boost die elke bridge-drive opwekt.

 

Wees gegroet

Christiane Dirix, Miriam Goossens, Roger Meysman, Roger Hectors

JSN Dome template designed by JoomlaShine.com